Byggerådgivning ved både store og små byggeprojekter

Står du overfor et større byggeprojekt, og har du brug for en professionel byggerådgiver ved din side? Så tag kontakt til os hos KVJ Tegnestue i Odense. Vi har mange års erfaring inden for byggerådgivning, og vi hjælper både privatpersoner og erhverv med at få lige netop det resultat, de drømmer om.

Vi tilbyder både byggerådgivning til fordelagtige priser for kunder på hele Fyn og Sjælland samt for kunder i Fredericia, Vejle, Kolding og andre omkringliggende områder.

Kompetent byggerådgivning betaler sig

Det koster penge, hvis du skal have god rådgivning, men pengene er godt givet ud, hvis du benytter dig af vores bygherrerådgivning, da du dermed vil være sikret en besparelse på den lange bane. Vi arbejder både analytisk og struktureret, hvilket betyder, at vi har det store overblik over hele din byggeproces. Der er helt essentielt i forhold til at kunne yde kompetent byggerådgivning, så dit projekt kommer sikkert i hus.

Når vi rådgiver, lægger vi stor vægt på at forstå vores kunders individuelle ønsker og behov. Derfor er en grundig dialog omkring byggeopgaven særlig vigtig for os, og det gælder uanset, om der er tale om et større eller mindre byggeprojekt.

Kontakt vores bygherrerådgiver og hør mere eller indhent tilbud

Kunne du tænke dig en pris på vores byggerådgivning, skal du bruge en byggesagkyndig, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig og dit projekt, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os på telefon 20 48 01 92 eller e-mail kvj@kvj-tegnestue.dk og fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvad enten det er i privat- eller erhvervsmæssigt regi.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92