Renovering af hus i trygge hænder

Trænger dit hus til en gennemgående renovering? Så lad os hos KVJ Tegnestue hjælpe dig med at komme sikkert i mål med renoveringsprojektet. Vi har mange års erfaring med blandt andet istandsættelse og renovering af hus, og vi hjælper kunder i store dele af Danmark. Vi holder til i Odense, hvorfra vi både hjælper kunder på hele Fyn og på Sjælland, ligesom vi også hjælper kunder i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Hvordan kan vi hjælpe i forbindelse med et renoveringsprojekt?

I forbindelse med din husrenovering kan vi blandt andet tilbyde:

  • ​Forslag fra vores arkitekt
  • ​Skitsering i egen tegnestue
  • ​Totalentreprise
  • ​Rådgivning
  • ​Kontakten til håndværkerne
  • nalyse af behov, materialevalg og kvalitetskrav

Vi tager os altid den nødvendige tid til at lytte til dine ønsker og behov, så du kan få det resultat, du drømmer om. Din boligrenovering er med andre ord i trygge hænder hos os.​

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor forskel i prisen på en renovering af hus, og det skyldes hovedsageligt, at der er meget stor forskel på, hvad en renovering kan omfatte. Det kan for eksempel være en mindre renovering af badeværelset, køkkenet eller af vægge og lofter, eller det kan være en komplet totalrenovering af hus, hvor hele huset skal totalrenoveres både udvendigt og indvendigt. Derudover kan en husrenovering også bestå af en energioptimering af huset.

Der er også mange, der vælger at kombinere deres renovering af hus med enten en tilbygning eller en ombygning af huset, og dette har naturligvis også en indflydelse på den endelige pris.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hos KVJ Tegnestue tilbyder vi fordelagtige priser på lige netop de opgaver, som vi skal hjælpe dig med. Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 20 48 01 92 eller e-mail kvj@kvj-tegnestue.dk, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en renovering af hus, der matcher dine ønsker og forventninger.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92