Nybygning der lever op til alle dine individuelle ønsker

Drømmer du om at bygge nyt, og kunne du tænke dig en unik løsning, som ingen andre har? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos KVJ Tegnestue finder du en dygtig arkitekt, der står klar til at realisere dine drømme i forbindelse med din kommende nybygning.

Vi varetager både opgaver for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Odense, Fredericia, Vejle og Kolding samt på hele Fyn og Sjælland.

Vi er særligt specialiserede i forbindelse med:

  • Nybygning
  • Totalentreprise
  • Byggerådgivning
  • Ombygning
  • Renovering
  • Tilbygning
  • Energioptimering​

Vi kan varetage hele din nybygning

Det kan være en rigtig god ide at få varetaget din nybygning i en totalentreprise, fordi byggeriet stort set altid vil involvere flere forskellige håndværkergrupper, der skal have koordineret deres arbejde, så resultatet er færdigt til den aftalte tid.

Hos KVJ Tegnestue står vi klar til at varetage hele dit byggeprojekt, hvis du ønsker det. Det indebærer blandt andet, at vi varetager al kontakt mellem de forskellige håndværkere, som er involveret i din nybygning, således at du selv slipper for at stå for dette tidskrævende arbejde. Samtidig kan vi også være behjælpelige i forbindelse med tegning og skitsering af din nybygning, så du får en løsning, der lever 100 % op til alle dine individuelle ønsker.

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du står over for et nybyggeri, og du har brug for vores hjælp. Vi står gerne klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne svarer på alle dine spørgsmål.

​​

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92