Er drømmen en tilbygning af hus eller en ombygning til hus?

Drømmer du om at få mere plads i dit hus eller sommerhus, eller kunne du tænke dig at udnytte de eksisterende kvadratmeter på en bedre måde? Så er du kommet til det rette sted. Hos KVJ Tegnestue i Odense kan vi hjælpe dig, hvad enten du drømmer om en tilbygning til hus eller en ombygning af hus.

Vi har mange års erfaring inden for begge projekter, og vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og Sjælland samt i og omkring Vejle, Fredericia og Kolding. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Idéudvikling
  • ​Skitsering
  • ​Byggerådgivning
  • ​Totalentreprise
  • ​Tegningsmateriale
  • ​Analyse af materialevalg, kvalitetskrav og behov
  • ​Lovliggørelse af byggeprojektet
  • ​Kontakt til håndværkere.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at bygge en tilbygning til hus. Det kommer i høj grad an på, hvor stor en tilbygning til hus du ønsker, hvilke materialer den skal bygges i, og ikke mindst hvilken type tilbygning det er. Det er for eksempel en billig løsning at bygge en udestue eller en garage sammenlignet med en tilbygning med reelle værelser og et nyt badeværelse eller køkken. Til gengæld kan sidstnævnte være med til at øge husets værdi markant.

Hvad koster en ombygning af hus?

Prisen på en ombygning af hus varierer ligeledes alt afhængigt af dine ønsker og behov, samt hvor omfattende en ombygning af hus der er tale om. Skal du for eksempel have ombygget dit køkken, så det hænger sammen med din stue, eller vil du have inddraget noget af din entre til et reelt værelse eller et bryggers?

Kontakt os for en pris på ombygning eller tilbygning til hus gennem os

Vi tilbyder attraktive priser på vores ydelser, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den tilbygning eller ombygning, som du drømmer om. Vi står også til rådighed i forbindelse med rådgivning og vejledning.

Ring på telefon 20 48 01 92 eller skriv til vores e-mail kvj@kvj-tegnestue.dk.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92