Ombygning af din bolig efter dine ønsker

​Kunne du tænke dig at få ombygget din bolig, så den bedre lever op til dine individuelle behov og ønsker i forhold til plads- og rumfordeling? Så står vi hos KVJ Tegnestue klar til at hjælpe dig. Vi er et arkitektfirma med stor erfaring inden for alt fra renoveringsprojekter til nybyggeri, og vi varetager både opgaver for private og erhverv på hele Fyn og Sjælland samt i byer som Odense, Fredericia, Kolding og Vejle.

En ombygning involverer ofte flere forskellige håndværkere

En ombygning involverer som regel flere forskellige håndværkere som for eksempel murere, malere, VVS’ere og elektrikere. Derfor kan det i mange tilfælde være en fordel at vælge at få varetaget projektet i en totalentreprise, og det kan vi hjælpe dig med.

Vi varetager gerne hele dit ombygningsprojekt, hvilket blandt andet indebærer, at vi står for al kontakten til de involverede håndværkere. På den måde slipper du for selv at skulle stå for kontakten med håndværkerne og at koordinere deres arbejde, hvilket kan være både tidskrævende og uoverskueligt, samtidig med at man skal passe arbejde og familie.

Derudover kan vi også hjælpe dig med at tegne og skitsere de forandringer, som du ønsker i din bolig i forbindelse med den kommende ombygning.

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • Ombygning
  • Nybygning
  • Renovering
  • Tilbygning
  • Totalentreprise
  • Byggerådgivning
  • Energioptimering​​

Kontakt os og hør mere eller få svar på dine spørgsmål

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har behov for at høre mere om vores kompetencer.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92