Energioptimering af hus med rådgivning fra eksperter

Der kan på sigt være rigtig mange penge at spare ved at energioptimere sit hus, og samtidig er du også aktivt med til at gøre noget godt for miljøet. 

Derfor har vi hos KVJ Tegnestue i Odense også valgt at tilbyde kompetent energioptimering af hus for kunder i store dele af landet. Det gælder både for hele Fyn og Sjælland samt lokalt i Vejle, Kolding, Fredericia og andre omkringliggende områder.

3 klare fordele ved energioptimering af hus hos KVJ Tegnestue

Der er rigtig mange fordele ved at energioptimere sin bolig, men nedenfor kan du finde de tre største fordele:

  1. ​Du kan opnå store økonomiske besparelser
  2. ​Du sikrer et lavere CO2-udslip fra din bolig
  3. ​Du får et bedre indeklima

Økonomiske besparelser

Det kan stort set altid betale sig at investere i en energioptimering af hus, men det gælder i særligt høj grad, hvis du bor i et ældre hus, da de som regel vil have en dårlig isolering. Dermed kan du på sigt spare store summer på dit varmeforbrug. 

Reducer CO2-udslippet

Energioptimering af bygninger er med til at nedbringe bygningens CO2-udslip væsentligt, og derved kan du være med til at gøre en forskel i forhold til miljøet.

Få et bedre indeklima

En bedre isoleret bolig samt installation af forbedrede ventilations- og udluftningsløsninger kan sikre et bedre indeklima, der er til gavn for både dit og resten af husstandens helbred.

Få kompetent energirådgivning hos os

Vi har mange års erfaring inden for energirenovering af hus og andre bygninger, og derfor kan vi også tilbyde kompetent energirådgivning. I den forbindelse lægger vi stor vægt på at have en god og åben dialog med dig undervejs, og det gælder naturligvis, uanset om der er tale om en større eller mindre energioptimering.

Kontakt os for rådgivning eller en dialog om mulige løsninger

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvilke muligheder du har for at sikre en effektiv energioptimering af hus, ønsker du kompetent rådgivning, eller kunne du tænke dig at få foretaget en beregning af mulige besparelser? Så ring på telefon 20 48 01 92 eller skriv til e-mail kvj@kvj-tegnestue.dk.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92