​Byggetilsyn

​Eksternt byggetilsyn

Det kan være nødvendigt at bestille et ekstern byggetilsyn. Vi ser ofte at bygherre ikke ved hvilke håndværker der arbejder på deres byggeri, og det udførte arbejde ikke er lavet iht. tegninger og gældende regler. Dette kan får store økonomiske konsekvenser for bygherre.

Eksternt byggetilsyn er opdelt i flere faser:

A. Tjekke tegninger sammen med bygherre:

 • Danskerne bygger enfamiliehuse på livet løs, og ikke alle gør sig klart, hvad de kaster sig ud i, da det er sælger der ofte sætter dagsordenen. Her kan vi bistå med uvildig bygherrerådgivning, hvor vi visualisere bygherres forventninger iht. tegninger

B. Tilsyn på pladsen iht. gældende tegninger:

 • ​Et byggetilsyn består i, at der laves løbende kontrol med byggeriet, og det vil sige at vi møder op på byggepladsen, hvor vi visualisere kritiske områder iht. Udarbejdet tilsynskontrolplan efter gældende tegningsmateriale. I forbindelse med tilsynet laves der en tilsynsrapport.


C. Byggeledelse med tilsyn, og økonomistyring med afleveringsforretning:

 • Bygherre forventer at byggeriet bliver færdig til aftalt tid. Og i den forbindelse udarbejder vi udførelsestidplanen, hvor vi indgår i byggeprocessen med planlagte byggemøder. Ved afholdes af byggemøde udarbejdes der byggemødereferat iht. Aftale og tidshorisont, mv.
 • Tilsyn laves før byggemødet. Tilsynet udføres efter en tilsynskontrolplan der er udarbejdet efter kritiske områder iht. Tegningsmaterialet, og efter visualisering af byggeriets stade laves der en tilsynsrapport.
 • Økonomistyring laves ofte når bygherre har indgået kontrakt med håndværkerne, og i den forbindelse gennemgår vi kontrakten sammen med bygherre, hvor vi pågår som den styrende led iht. Betaling efter udført arbejde.
 • Afleveringsforretning er en grundig byggeteknisk gennemgang af hele byggeprojektet ude som inde, hvor vi kontrollere fejl og mangler, riser, hakker samt manglende finish. Der udarbejdes udførlig mangelliste, såfremt denne ikke er lavet af entreprenøren. Forholdene gennemgås inden overdragelse af byggeprojektet. Der ydes rådgivning omkring afhjælpning, og hvorledes du skal forholde dig som bygherre

Tegnestuens byggetilsyn. Byggeledelse med tilsyn. Byggeledelse med tilsyn, og økonomistyring. Afleveringsforretning

Byggetilsyn i forbindelse med opførelses af byggeriet for bygherre, hvor tegnestuen har udarbejdet tegningsmaterialet

A. Tilsyn på pladsen iht. gældende tegninger:

 • Tilsynet visualiseres efter tilsynskontrolplan iht. kritiske områder efter gældende tegninger, og i den forbindelse udarbejdes der tilsynsrapport iht. byggeriets stade.

B. Byggeledelse med tilsyn:

 • Tegnestuen afholder byggemøder, hvor vi udarbejder byggemødereferat iht. aftaler og tidshorisont. • Tilsynet laves før byggemødet.
 • Tilsynet udføres efter tilsynskontrolplan, der er udarbejdet efter kritiske områder iht. Tegningsmaterialet, og efter visualisering af byggeriets stade laves der en tilsynsrapport.

C. Byggeledelse med tilsyn, og økonomistyring, med afleveringsforretning:

 • Tegnestuen afholder byggemøder, hvor vi udarbejder byggemødereferat iht. aftaler og tidshorisont.
 • Tilsynet laves før byggemødet. Tilsynet udføres efter tilsynskontrolplan, der er udarbejdet efter kritiske områder iht. Tegningsmaterialet, og efter visualisering af byggeriets stade laves der en tilsynsrapport.
 • Økonomistyring efter indgået kontrakt med håndværkerne, og i den forbindelse gennemgår vi kontrakten sammen med bygherre, hvor vi pågår som den styrende led iht. betaling efter udført arbejde.
 • Afleveringsforretning med grundig byggeteknisk gennemgang af hele byggeprojektet ude som inde, hvor vi kontrollere fejl og mangler, riser, hakker samt manglende finish. Der udarbejdes udførlig mangelliste, såfremt denne ikke er lavet af entreprenøren. Forholdene gennemgås inden overdragelse af byggeprojektet. Der ydes rådgivning omkring afhjælpning, og hvorledes du skal forholde dig som bygherre.

Få en uforpligtende samtale

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe jer med, vil vi gerne høre fra jer. Udfyld formularen, og vi vil inden længe vende tilbage med et godt tilbud.

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Skriv til os på kvj@kvj-tegnestue.dk

eller ring på telefon: ​20 48 01 92